Kom jij ons team versterken als Senior Consultant?

MCG is een onafhankelijk ‘boutique’ organisatieadviesbureau, gericht op professionele organisaties, met 16 teamleden.

Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze consultants, die allen dezelfde passie delen: professionals ontwikkelen die het verschil kunnen maken in de samenleving. We zijn betrokken, bieden inzicht en ondersteunen actief bij moeilijke strategische, persoonlijke of teambeslissingen.

We werken dagelijks met bestuurders, medisch specialisten, advocaten en accountants. We begeleiden maatschappen en besturen, maar we voeren ook assessments en complexe mediations uit. Door de unieke combinatie van hoogwaardig advies voor de meest kritische doelgroepen, in combinatie met voldoende breedte, leer je bij ons meer dan waar ook.

Ons huidige team bestaat uit twaalf senior consultants en een professioneel bureaumanagement. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een senior consultant.

Als senior consultant vervul je een sleutelrol in proposities ten behoeve van professionele organisaties. Je voorziet uiteenlopende opdrachtgevers – waaronder ziekenhuizen, medische staven, advocatenkantoren en accountantsmaatschappen – van onafhankelijk en toekomstbestendig advies. Je combineert diverse rollen: acquisiteur van nieuwe opdrachten, projectleider en uitvoerder van adviesopdrachten, netwerker en coach van collega-consultants.

Jouw achtergrond:

  • Academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur Arbeids- en Organisatiepsychologie en/of een bedrijfskundige studie.
  • Tenminste 10 jaar werkervaring als intern of extern consultant binnen een hoogwaardige professionele organisatie.
  • Uitgebreide ervaring als projectleider, maar ook als hoogwaardig begeleider bij persoonlijke en teamvraagstukken.
  • Hoge markt- en klantgerichtheid. Aantoonbaar ondernemerschap.
  • Kennis van en visie op de ontwikkelingen die spelen binnen de hoogwaardige professionele dienstverlening. Daarover heb je meerdere publicaties, seminars etc. op je naam.
  • Aantoonbare kennis en ervaring rondom het oplossen van multidisciplinaire vraagstukken binnen professionele of kennisintensieve organisaties.
  • Het vermogen te opereren op het snijvlak van strategie, persoonlijke en teamontwikkeling.
  • Analytisch ijzersterk.
  • Een sterke teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft hier een fulltime functie, 32 uur per week kan ook. Naast een pakket van uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je alle ruimte om te werken en te groeien binnen een professioneel bureau.

Procedure:
Meer weten over ons? Kijk op onze website www.meijerconsultinggroup.nl. Je kunt ook bellen met Frans Meijer of Marco van Liempt op 030 – 23 69 485. Graag ontvangen we uiterlijk op 15 januari je sollicitatiebrief met cv per e-mail aan Carolien Rietveld via carolien@meijercg.nl. Een psychologisch onderzoek zal deel uitmaken van de selectieprocedure.