De sectoren waar wij actief in zijn

Om in de huidige tijd succesvol te zijn dienen organisaties zich continu aan te passen en te ontwikkelen. MCG  heeft veel ervaring en expertise om uw partner te zijn om aanpassingsvermogen, innovatie en focus te vertalen naar een kwalitatieve ontwikkeling van u en uw organisatie.

MCG is met name actief in de volgende sectoren:

 • Gezondheidszorg

  We zijn specialisten in mens- en organisatieontwikkeling binnen de zorg. Onze adviseurs zijn zelf afkomstig uit de zorg of hebben jarenlange ervaring met zorg-gerelateerde vraagstukken zoals het inrichten van een acute kliniek, het begeleiden van fusies, het beheersen van conflicten binnen vakgroepen of het bijstaan in bestuurlijke kwesties.

  Wat wij kunnen betekenen voor Gezondheidszorg
 • Advocatuur

  We hebben ruim vijfentwintig jaar ervaring in de juristerij, het notariaat en de rechterlijke macht. Onze consultants zijn dan ook uw partner in het bieden van ondersteuning en begeleiding bij strategische, tactische en persoonlijke vraagstukken in uw maatschap, een toetreding tot een maatschap, fusies tussen advocatenkantoren of nieuwe stappen binnen een loopbaan. We creëren overzicht waar dat nodig is en zijn resultaatgericht. En zijn niet bang uw vraag met een kritische blik te bekijken. Onze kennis van en toegang tot valide instrumenten zorgt ervoor dat elke te nemen stap gefundeerd is.

  Wat wij kunnen betekenen voor Advocatuur
 • Accountancy

  In de accountancy is er steeds meer ruimte voor de mens-gerelateerde kant van het vak, waarbij er aandacht is voor zowel de accountant zelf als (de binding en samenwerking met) de klant. De accountant is namelijk niet alleen een adviseur of sparringpartner, maar ook een innovator of ondernemer. Een kritische blik op het huidige handelen en denken helpt om op deze vlakken te kunnen excelleren.
  Wij weten dat de kleinste aanpassing al kan leiden tot grootse resultaten. Het aannemen van een nieuwe mindset en het bewust worden van gedragingen helpen hierbij. Wij bieden u de begeleiding die u hierbij nodig heeft. Of het nu gaat om het aanscherpen van individuele vaardigheden tot het oplossen van complexe vraagstukken op maatschapniveau.

  Wat wij kunnen betekenen voor Accountancy
 • Onderwijs

  Wat wij kunnen betekenen voor Onderwijs