Geert Lekkerkerker

Senior Adviseur

Geert is gespecialiseerd in het notariaat. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB). Eerst was hij er jarenlang aan verbonden als wetenschappelijk directeur en op dit moment is hij er legal advisor.

Van huis uit is Geert jurist en historicus; altijd geboeid door veranderingen in de samenleving en welke effecten die kunnen hebben op het functioneren van individuele professionals. Hij kan goed luisteren, heeft een nuchtere visie, is creatief en oplossingsgericht. Vanwege zijn leergierigheid en belangstelling voor veranderprocessen in organisaties en bij individuen voltooide hij met succes specialistische opleidingen bij Sioo en Corael Opleidingen. Geert deelt ook graag zijn kennis en kunde; zo publiceert hij regelmatig over het notarieel recht, was hij in het verleden enige jaren bijzonder hoogleraar en is hij (gast-)docent op dit gebied bij diverse (onderwijs)instellingen.

Als senior adviseur bij MCG richt Geert zich vooral op loopbaancoaching van juridische professionals. Het juridische veld is voortdurend in beweging. Wat betekent dat voor de beroepsbeoefenaar? Geert is de mentor bij uitstek.