Henk van Capelleveen

Consultant

De kernvraag voor organisaties van deze tijd is volgens Henk: hoe word je (of blijf je) de organisatie waar de besten graag willen werken. Met zijn grote ervaring als HR-director in de top van de zakelijke dienstverlening weet hij hoe belangrijk het is dat de hele organisatie staat voor de kwaliteit van die dienstverlening. Onontbeerlijk daarbij is de instelling en kwaliteit van de ondersteuning. Zijn passie is dan ook het in lijn brengen van de organisatie met de strategie, het vormgeven van de ondersteuning en het versterken van de cultuur die dit onvermijdelijk maakt.

Instroom, ontwikkeling, erkenning en beloning zijn de pilaren van HR in dat geheel. Op zijn beurt is HR een onderdeel van de totale ondersteuning die de waardevolle professional moet voelen. Samenwerking binnen de ondersteuning en met de professionals is vanzelfsprekend.

Door zijn persoonlijkheid, hands-on mentaliteit en ervaring is Henk ook een succesvol interim manager en coach binnen de zakelijke dienstverlening. Zijn stijl is te omschrijven als pragmatisch met gevoel en respect voor het goede gecombineerd met een permanente drang naar het vernieuwende.

Henk van Capelleveen