Marco van Liempt

Senior Adviseur

Al tijdens zijn studie arbeids- en organisatiepsychologie werkte Marco als recruiter in de bouwkundige sector. In die rol leerde hij feilloos te herkennen wanneer mensen niet meer met plezier werken, waarom ze een nieuwe uitdaging zoeken of wanneer ze diepgang in hun baan missen.

Marco vond de diepgang in zijn eigen werk door zich te specialiseren bij MCG in de advocatuur en de gezondheidszorg. Hij luistert goed naar wat zijn relaties beweegt en denkt in concrete oplossingen. Als Registerpsycholoog NIP en geaccrediteerd procesbegeleider IFMS adviseert Marco voor de gezondheidszorg vakgroepen en teams op het vlak van communicatie en samenwerking, onder meer door het afnemen van assessments of door de evaluatiemethode Groeps-IFMS in te zetten. Binnen de advocatuur is hij specialist op het gebied van assessments, geaccrediteerd procesbegeleider intervisie op ieder niveau, en loopbaanbegeleider en -coach.

Marco van Liempt

Recente artikelen

  • Leiderschapsprogramma afdelingshoofden St. Antonius Ziekenhuis

    De Meijer Consulting Group heeft onlangs met succes 50 afdelingshoofden van het St. Antonius Ziekenhuis geholpen met een kickstart voor het Leiderschapsprogramma. Uitgangspunt: gemotiveerde┬áleidinggevenden staan stil bij hun persoonlijke ontwikkeling als manager. Kernvraag: wat wil ik nu eigenlijk zelf nog leren en persoonlijk inbrengen in het Leiderschapsprogramma. Het referentiekader bestond uit een recent opgesteld Leiderschapsprofiel.… lees verder